Viden for livet
Sitemap  Vis som udskriftvenlig side

Kommende elever:

Sammensæt din studieretning

2015-2018

 

Elever i 1.g:


Sammensæt din studieretning

2014-2017

 

 

Elever i 2g:

Sammensæt din studieretning

2013-2016

  

 

Elever i 3g:

 

Sammensæt din studieretning

2012-2015

Du er her:  Home > Studieretninger > Sammensæt din studieretning

Sammensæt din egen studieretning

Her er der mulighed for at du kan vælge en studieretning og se, hvilke fag, der indgår i den. Du bliver undervejs bedt om at indtaste dit 2. sprog og dit kunstneriske fag. Valgprogrammet viser dig, hvilke valgfag den pågældende studieretning indeholder og til slut vil du kunne se alle fag med niveauangivelse.

 

                                        Intro til SG-vælgeren

                                        
                                      Video med introduktion til 
                                               SG-vælgeren.


Til kommende elever:
 
Valgprogrammet viser alle kombinationsmuligheder af studieretningsfag og valgfag, og du kan tilmed undersøge, hvad netop dine ønsker til studieretning og valgfag giver direkte adgang til af videre uddannelsesmuligheder. Du er velkommen til at gå valgprogrammet igennem og finde den kombination, du kunne tænke dig at vælge ved afslutningen af grundforløbet, men du bør være opmærksom på, at ikke alle muligheder vil kunne oprettes. Årsagen hertil kan være, at der kun er få elever, der har valgt den pågældende studieretning eller det pågældende valgfag eller årsagen kan være, at det viser sig at være umuligt at skemalægge den valgte kombination.

Til elever i grundforløbet: 
Når du skal til at afgive dine ønsker til studieretning i slutningen af grundforløbet, skal du også bruge valgprogrammet. Op til at du skal afgive ønsker, vil du kunne se en indgang til valgprogrammet der hedder Elever i grundforløbet. Her kan du prøve alle de kombinationsmuligheder af studieretningsfag og valgfag der udbydes, og du kan tilmed undersøge, hvad netop dine ønsker til studieretning og valgfag giver direkte adgang til af videre uddannelsesmuligheder. Du bør dog være opmærksom på, at ikke alle ønsker til studieretning og valgfag vil kunne oprettes. Årsagen hertil kan være, at der kun er få elever, der har valgt den pågældende studieretning eller det pågældende valgfag eller årsagen kan være, at det viser sig at være umuligt at skemalægge den valgte kombination.